۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۷
کد خبر: ۵۱۵۲۰۸
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تاکید کرد؛

 لزوم تلاش همگانی دستگاه ها و نهادها برای کاهش و رفع آسیب های اجتماعی 

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب برای رفع آسیب های اجتماعی، گفت: همه دستگاه ها و نهادها موظفند در جهت کاهش و رفع این آسیب ها بکوشند تا مطالبات معظم له در این زمینه محقق شود.
آسیب های اجتماعی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت‌الاسلام علی‌اکبر انصاری راد مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان امروز در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی در سالن کنفرانس تبلیغات اسلامی هرمزگان، شرایط فرهنگی و اجتماعی جامعه را حساس خواند و گفت: ضروری است تا از همه ظرفیت ها، امکانات و منابع در اختیار در جهت تحقق اهداف فرهنگی و اجتماعی به نحو مطلوب استفاده کنیم.

وی در ادامه با اشاره به آسیب های اجتماعی به عنوان یکی از تاکیدات موکد رهبر معظم انقلاب و ریاست سازمان تبلیغات اسلامی یاد کرد و افزود: از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود باید در جهت کاهش و رفع آسیب های اجتماعی به نحو احسن بهره برده شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان، با اشاره به پنج آسیب اجتماعی اعم از اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی، مناطق بحران زده و مفاسد اجتماعی از تاکیدات مقام معظم رهبری نام برد و تصریح کرد: همه دستگاه ها و نهادها موظفند در جهت کاهش و رفع این آسیب ها بکوشند تا مطالبات معظم له در زمینه کاهش و رفع آسیب های اجتماعی محقق شود.

حجت الاسلام انصاری راد با بیان اینکه امروزه طلاق به‌عنوان یک معضل اجتماعی در کشور مطرح است و باید با این پدیده به‌صورت کارشناسی شده برخورد کرد گفت: تکرار این پدیده شوم ضربه جدی بر پیکره جامعه وارد می کند.

وی تصریح کرد: پیمانی مانند زناشویی که در دین مقدس اسلام و تمام ادیان الهی با قداست ترین عمل در زندگی بشر به حساب می آید با تغییر شیوه زندگی در عصر جدید خیلی راحت از هم گسسته شده و باعث فروپاشی بنیان خانواده ها می شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با بیان اینکه خطر بزرگ طلاق متوجه کودکان خانواده است که دل به عنایت و مهر والدین داشته و خانه را مرکز امید و پناهگاه خویش می شناختند افزود: آثار روانی طلاق بر روی کودکان به قدری گسترده و جدی است که نمی توان از تاثیرات آن به سادگی گذشت.

حجت الاسلام انصاری راد، برهم خوردن آرامش خانوادگی، اختلال در اصول اخلاقی خانواده‌ها و در نهایت دگرگونی در هنجارهای اجتماعی را نتیجه پدیده شوم طلاق در جامعه اسلامی برشمرد و ابراز داشت: تبعات طلاق منحصربه خانواده نیست بلکه باعث متزلزل شدن جامعه نیز می شود، گسستن رابطه زناشویی و رها ساختن زندگی مشترک، زن و مردی را که به هم پیوسته بوده اند را به راه های گوناگون می کشاند.

وی به دیگر معضل اجتماعی از جمله کاهش ازدواج در بین جوانان اشاره کرد و افزود: جوانان به دلایل مختلف از جمله بیکاری و عدم اشتغال و درآمد مناسب از ازدواج گریزان شده‌اند و نقش خانواده‌ها نیز در این زمینه بی‌اثر نیست و آن چیزی که موجب شده یک جوان از ازدواج سرباز زند، چشم و هم‌چشمی و تجمل‌گرایی و الگوگیری خانواده‌ها از شیوه زندگی غربی است./851/پ202/ب1

ارسال نظرات